BLOG: Recept basisslof

Voordat de coronapandemie ons land binnenkwam, gaf ik regelmatig workshops bakken. Dit deed ik in samenwerking met de SCEG (stichting cultureel educatief Genemuiden). Vele koeken, sloffen en taarten zijn uit de workshopruimte meegegaan naar de huizen van de deelnemers. Waar de partners verwachtingsvol op hen zaten te wachten. Of de opmerking 'ik doe straks direct een briefje met afblijven! op het doosje want anders is het morgen al op', hoorde ik regelmatig, Een teken dat de baksels goed waren gelukt.

Helaas komt het er nu niet van om weer workshops te gaan geven. Maar ik weet dat er veel thuisbakkers zijn die graag aan de slag gaan met mijn recepten. Of voor oude deelnemers juist weer opnieuw. Waarom zou ik de recepten voor mijzelf houden? Ik hou van delen daar is nog nooit iemand arm van geworden. 

Met dit recept voor een basisslof kun je eindeloos variëren. 4 smaken ga ik met jullie delen. Deze zijn hier thuis favoriet! Het ziet er moeilijk en tijdrovend uit maar dat valt best mee. Aan de deelnemers van de workshops geef ik mee dat je het bakken moet opsplitsen. De Tips en tricks vind je bij het recept.

Klik hier of op de foto voor het recept van de basisslof!

Heb je vragen? Mail me dan!
info@vindiklekker.net

Wil je geen recepten mislopen?
Meld je dan aan voor de #vindiklekkerbrief!

Groeten, Margriet

 

 

© 2020 - 2024 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel