Waarom verzendkosten?

Dat is heel simpel: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden van producten zijn voor ons ook niet gratis en moeten toch betaald worden. We kunnen er daarom voor kiezen om de producten duurder te maken maar dat vinden we niet eerlijk tegenover de klanten die meerdere producten bestellen. Zij zouden dan eigenlijk dubbele verzendkosten betalen. Webwinkels die dus gratis verzenden en hun producten duurder aanbieden, verdienen dus zonder dat je het doorhebt op de 'geen verzendkosten'.
We zijn simpel en (h)eerlijk en zijn daarom open over de kosten.

Je bestelling wordt geleverd via PostNL. De bestelling wordt verzonden in een brievenbuspakket of pakketdoosje. De verzendkosten zijn € 2,95. Een bestelling boven de € 25 wordt gratis verzonden. (naar 1 adres)

Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 48 uur verzonden. 
Wil je een specifiek verzendmoment? Vermeld dit bij de opmerkingen (afrekenpagina). Hou er rekening mee dat POSTNL GEEN garantie geeft voor 24-uur service en er wordt NIET bezorgd op zondag en maandag.  

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk. De kosten zijn € 11,50 voor een klein pakket (tot 2 kg met track en trace) en € 19,50 voor een middel pakket (2 tot 5 kg met track en trace).

Bestellingen in Genemuiden worden GRATIS bezorgd. Geef dan 'afhalen' aan bij je bestelling. Er kan betaald worden dmv IDEAL of een tikkie. Vul bij de factuurgegevens een 06-nummer in. 

De granola wordt wekelijks vers gemaakt en blijft 4 tot 6 weken lekker, met als voorwaarde dat het goed luchtdicht wordt bewaard. Bijvoorbeeld in een mooie glazen pot.

De shocks blijven 4-6 weken lekker.

De ambachtelijke koeken zijn het lekkerst wanneer deze binnen 5 dagen wordt opgegeten maar meestal is deze dan al wel op.....

Retourneren van het product is niet mogelijk. We horen het graag wanneer je niet tevreden bent over het product en zorgen dan voor een goede oplossing.

 

© 2020 - 2024 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel