Waarom verzendkosten?

Dat is heel simpel: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden van producten zijn voor ons ook niet gratis en moeten toch betaald worden. We kunnen er daarom voor kiezen om de producten duurder te maken maar dat vinden we niet eerlijk tegenover de klanten die meerdere producten bestellen. Zij zouden dan eigenlijk dubbele verzendkosten betalen. Webwinkels die dus gratis verzenden en hun producten duurder aanbieden, verdienen dus zonder dat je het doorhebt op de 'geen verzendkosten'.
We zijn simpel en (h)eerlijk en zijn daarom open over de kosten.

Je bestelling wordt geleverd via PostNL. De bestelling wordt verzonden in een brievenbuspakket of pakketdoosje. De verzendkosten voor een proefpakketje granola bedraagt € 3,00. Voor de andere producten gelden de verzendkosten van € 2,95. Een bestelling boven de € 25 wordt gratis verzonden. (naar 1 adres)

Bestel je voor 16:00 uur? Dan wordt je bestelling binnen 48 uur verzonden. 

Verzending naar het buitenland is ook mogelijk. De kosten zijn € 9,00 (zonder track&trace).

 

Bestellingen in Genemuiden worden GRATIS bezorgd. Geef dan 'afhalen' aan bij je bestelling. Er kan betaald worden dmv IDEAL of een tikkie. Vul bij de factuurgegevens een 06-nummer in. 

De granola wordt wekelijks vers gemaakt en blijft 4 tot 6 weken lekker, met als voorwaarde dat het goed luchtdicht wordt bewaard. Bijvoorbeeld in een mooie glazen pot.

De shocks blijven 4-6 weken lekker.

De ambachtelijke koeken zijn het lekkerst wanneer deze binnen 5 dagen wordt opgegeten maar meestal is deze dan al wel op.....

Retourneren van het product is niet mogelijk. We horen het graag wanneer u niet tevreden bent over het product en zorgen dan voor een goede oplossing.

 

© 2020 - 2023 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel