Wie ik ben

Een bakkerskleindochter met ambachtelijke genen!

Als kind was de bakkerij van opa Hendrik en oma Marregien in Genemuiden mijn favoriete plek. Mengen, kneden, rollen, bakken en uitventen kreeg ik met de paplepel ingegoten. Vanuit mijn eigen keuken zet ik nu grootvaders originele bereidingswijze voort. Omdat het heerlijk is om met mijn roller, kluts en spatel mensen met een smakelijk cadeau een goed gevoel te bezorgen.  

 

Huisgemaakte specialiteiten

Je ervaart het gemak van een schoon aanrecht! 

Stilzitten is niets voor mij. Ik ben een duizendpoot, die lekker bezig wil zijn. Het liefst in mijn eigen keuken met mijn man Jan en kinderen Jarne, Maran en Ramon om mij heen. Elk product creëer ik in huiselijke kring met aandacht, passie en liefde. Zo blijven jouw aanrecht en oven schoon, maar verras je toch met een handgemaakte lekkernij. 

 

Vers in de brievenbus

Je bezorgt iemand binnen 48 uur een glimlach!


De uitventkar van mijn opa is een familiestuk, maar voor de bezorging schakel ik nu toch de postbezorger in. Voor al mijn specialiteiten liet ik namelijk een handzaam en beschermend brievenbusdoosje ontwikkelen. Zo kan ik binnen 48 uur jouw bestelling op elke deurmat in Nederland laten ploffen. Heerlijk vers tot minstens vijf dagen na verzending. 

Moment vol verrassing

Je maakt een cadeautje nóg specialer!

Ik ben een sociaal ingesteld persoon. Voor mij draait het leven dan ook om delen. Mijn talent en karakter komen samen in #vindiklekker. Ik geniet ervan om anderen te laten genieten. Daarom maak ik mijn specialiteiten graag nóg iets specialer. Door ze te presenteren als een cadeautje, zodat iedere bezorging een verrassingsmomentje wordt. 

© 2020 - 2024 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel