Wat kan ik voor jouw bedrijf of vereniging betekenen?

Naast particulieren bezorg ik ook zakelijke klanten graag een goed gevoel. Winkels, bedrijven en verenigingen in de omgeving van Genemuiden weten de weg naar #vindiklekker steeds meer te vinden. Hoe ik ondernemers en clubs de smaak van traditie bezorg? Dat leg ik graag even uit. 

      

 

#vindiklekker voor bedrijven

Pasen, Pinksteren, Sinterklaas, Kerst. Voor bedrijven zijn er vele momenten in het jaar om personeel, leveranciers of klanten op een heerlijke verrassing te trakteren. Als het om grote aantallen gaat, vormt dat geen probleem als je ruim van tevoren je bestelling doorgeeft. Hou je het liever wat kleiner? Bijvoorbeeld een lekkere koek voor een zieke medewerker ipv van een fruitmand? Of wel eens gedacht aan een felicitatieservice?

Medewerker jarig? Laat de smaak van traditie bezorgen.
Hoe werkt de felicitatieservice?
Graag ontvang ik van jou als werkgever een excellijst met namen, adressen en geboortedatum van je werknemers. Geef aan welke traktatie ik mag bezorgen op de geboortedag van je medewerker. Gegarandeerd een glimlach bij het vinden van het pakketje op de deurmat.
Natuurlijk houd ik mij aan de AVG-regels en zal de gegevens na gebruik verwijderen.
Per maand sturen we een factuur naar de organisatie.

#vindiklekker voor verenigingen en goede doelen

De clubkas extra spekken met een verrassende actie? #vindiklekker zorgt er graag voor dat jouw leden, vrijwilligers en sponsoren een heerlijk genietmomentje beleven. Zo vullen zij niet alleen de maag, maar ook de verenigingskas. Ook hier vormen Pasen, Pinksteren, Sinterklaas of Kerst natuurlijk ideale aanleidingen.

Wil je een actie voor een goed doel organiseren? #vindiklekker helpt graag meedenken. Dat wordt zeker een win-win situatie. Een mooie opbrengst voor het goede doel en een heerlijke lekkernij voor de sponsor.

Relatiegeschenken

 

 

© 2020 - 2023 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel