Privacy Statement – informatieblad voor websitebezoekers

Hallo! Welkom bij #vindiklekker. 

Wie is #vindiklekker?

#vindiklekker is een handelsnaam van Vindiklekker. Dit is een Nederlandse eenmanszaak die is inschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 73832081.

#vindiklekker is de verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens. Voor informatie over #vindiklekker, haar diensten, of bijvoorbeeld voor vragen over je privacy kunt je terecht op www.vindiklekker.net (hierna: de “Website”). Ook is #vindiklekker als volgt voor je bereikbaar:

Productie adres: Bergroede 22, 8281 MH, Genemuiden

Telefoonnummer: +31 (0) 615397164

E-mailadres: info@vindiklekker.net  

Wat doet #vindiklekker?

#vindiklekker biedt via haar Website diverse ambachtelijk gemaakte producten aan. Om één van deze producten af te nemen, kun je vrijblijvend via de Website een account aanmaken (hierna: een “Account”). De producten worden met brievenbuspost bezorgd.

Voor wie is dit Privacy Statement bedoeld?

Dit Privacy Statement is bedoeld voor bezoekers van de Website. 

Hoe komt #vindiklekker aan mijn persoonsgegevens?

#vindiklekker heeft uitsluitend persoonsgegevens die je zelf aan #vindiklekker verstrekt. Je verstrekt je persoonsgegevens bij het aanmaken van een Account en bij het aanmelden van de #vindiklekkerbrief. Ook als je op de Website surft, geef je automatisch persoonsgegevens door. Je bent nooit verplicht om je persoonsgegevens aan #vindiklekker te verstrekken. Maar als je nalaat (bepaalde) persoonsgegevens te verstrekken, kun je de diensten van #vindiklekker mogelijkerwijs niet gebruiken of werken de diensten niet optimaal.  

Welke persoonsgegevens verwerkt #vindiklekker en waarom?

Het aanmaken van een Account

Bij het aanmaken van een Account geef je de volgende persoonsgegevens door:

Je zelf gekozen naam en wachtwoord en e-mailadres; deze gegevens heeft #vindiklekker nodig om je Account te administreren. Je e-mailadres wordt tevens gebruikt om je mailings over producten, nieuwtjes en aanbiedingen te kunnen zenden.

Het plaatsen van een bestelling

Als je een bestelling plaatst, geef je ook de volgende persoonsgegevens door:

Je voor- en achternaam en het adres van de plaats waar je de ambachtelijke producten wilt ontvangen en telefoonnummer; deze gegevens heeft #vindiklekker nodig om je als klant te kunnen administreren, contact met je te kunnen onderhouden en je de ambachtelijke producten te kunnen toezenden;

Surfen op de Website

De Website maakt gebruik van Cookies die onder andere je surfgedrag monitoren. Meer informatie hierover vind je in onze cookie statement.

Algemene doeleinden

De persoonsgegevens die #vindiklekker op voornoemde wijze heeft verkregen, worden tevens gebruikt in het kader van de uitvoering van algemene bedrijfsactiviteiten. Zo houdt #vindiklekker bij wanneer je een Account hebt aangemaakt en welke en het aantal ambachtelijke producten op welk moment aan je zijn verzonden. Deze gegevens gebruikt #vindiklekker voor algemene klant- en productadministratie doeleinden, of in het kader van beslechting van eventuele geschillen met je.

Andere doeleinden?

Als #vindiklekker je persoonsgegevens ook voor andere doeleinden gaat verwerken, dan de doeleinden waarvoor #vindiklekker ze heeft ontvangen en onverenigbaar zijn met het doel waarvoor ze zijn verkregen, word je daar tijdig over geïnformeerd.

Op welke grondslag verwerkt #vindiklekker mijn persoonsgegevens?

Je e-mailadres dat wordt gebruikt voor direct mailing is op grond van jouw toestemming. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken. Dit kun je eenvoudig doen door een e-mail te sturen aan info@vindiklekker.net of door je uit te schrijven van de #vindiklekkerbrief. Dit staat onderaan de mailing, klik op uitschrijven. Intrekking van toestemming heeft echter geen gevolgen voor de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan de intrekking.

Je persoonsgegevens die worden verwerkt in het kader van algemene doeleinden verwerkt #vindiklekker op grond van haar gerechtvaardigd belang. #vindiklekker heeft er immers een gerechtvaardigd belang bij je de beste ambachtelijke producten te kunnen aanbieden, je makkelijk te kunnen benaderen en de aan je gedane leveringen te beheren en te administreren. Je kunt bezwaar tegen deze verwerkingen maken door een e-mail te sturen aan info@vindiklekker.net.

Voor het overige verwerkt #vindiklekker je persoonsgegevens om de overeenkomst(en) die #vindiklekker met je is aangegaan te kunnen uitvoeren of om uitvoering te kunnen geven aan wettelijke verplichtingen die op #vindiklekker rusten, zoals de civiele en fiscale administratieplicht.

Deelt #vindiklekker mijn persoonsgegevens met derden?

Nee.

Geeft #vindiklekker mijn persoonsgegevens door aan landen buiten de EU?

Nee. 

Hoe lang bewaart #vindiklekker mijn persoonsgegevens?

#vindiklekker bewaart je persoonsgegevens nooit langer dan wettelijk verplicht is of nodig is voor het doel waarvoor #vindiklekker ze verwerkt. Dit tenzij de wet #vindiklekker verplicht bepaalde persoonsgegevens langer te bewaren of noodzakelijk is voor een ander verwerkingsdoel. In dat geval bewaart #vindiklekker niet langer dan moet.

Hoe waarborgt #vindiklekker de beveiliging van mijn persoonsgegevens?

Alle informatie die je aan #vindiklekker verstrekt, waaronder ook je persoonsgegevens, worden vertrouwelijk door #vindiklekker behandelt. Zo worden je persoonsgegevens intern enkel gedeeld met personeel op een ‘need to know’ basis en is al het personeel gebonden aan strikte geheimhoudingsbedingen. De (digitale) communicatiemiddelen, zoals e-mail, telefoon en de website van #vindiklekker zijn zeer goed beveiligd. #vindiklekker monitort continue of de getroffen beveiligingsmaatregelen passend zijn en blijven ten opzichte van de eventuele risico’s en past de beveiliging als daar aanleiding toe is op aan. 

Wat zijn mijn rechten?

Je hebt een aantal rechten ten aanzien van je persoonsgegevens. Zo heb je het recht op duidelijke informatie over wat #vindiklekker met je persoonsgegevens doet. Met dit document willen we je die informatie gegeven. Ook heb je het recht:

  • op inzage in je gegevens
  • op verwijdering van je gegevens (‘het recht om vergeten te worden’)
  • op rectificatie en aanvulling van je gegevens
  • op beperking van de verwerking
  • op dataportabiliteit
  • om niet onderworpen te worden aan geautomatiseerde besluitvorming.

Meer informatie over deze rechten, zoals in welke gevallen je de rechten kunt uitoefenen, vindt je hier. Als je een van deze rechten wilt uitoefenen, kun je contact opnemen met #vindiklekker via bovengenoemde contactgegevens. Uiterlijk binnen één maand na ontvangst van je verzoek krijg je een reactie.

Waar kan ik terecht met een klacht?

Als je onverhoopt een klacht hebt over de wijze waarop #vindiklekker je privacy tracht te waarborgen, meldt het via info@vindiklekker.net of via een van de andere bovengenoemde contactgegevens. #vindiklekker probeert je klacht zo goed als mogelijk weg te nemen. Je kunt ook altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2020 - 2021 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel