Iets over mezelf vertellen is best lastig.....

Ik ben Margriet Eenkhoorn en een bezige bij. Mijn creatieve gedachten staan altijd 'aan'. Daar worden mijn huisgenoten wel eens moe van.
Ik ben getrouwd met Jan en ben in het rijk bezit van 3 gezonde kinderen, Jarne, Maran en Ramon. Waarvan 2 ook al een relatie hebben. Veel drukte en gezelligheid in huis dus.

In onze keuken staat een professionele mixer en een enorme oven. Bakken is daarom voor mij geen straf maar een grote passie. Zeg maar gerust ‘een uit de hand gelopen hobby’. Deze hobby kan ik prima combineren met mijn gezinsleven en met mijn baan bij Uitgekookt maaltijdservice. Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt wanneer je maaltijden wilt bestellen.

Familie, vrienden en collega’s kennen mijn enthousiasme voor het bakken ondertussen al wel.
Dit, omdat ze regelmatig mogen proeven en testen (en dat vinden ze heeeel vervelend ;-) ). De boterplaatkoek met appel is de favoriet van mijn collega's, die mag ik elke week wel meenemen.
Zelf ben ik een enorme liefhebber van de granola Pecan & Kaneel. Heerlijk met Griekse yoghurt en blauwe bessen.

In mijn hoofd werd het tijd dat een breder publiek kennis moest gaan maken met mijn producten. Dus heb ik de stap gemaakt naar een 'echt' bedrijf. Samen met een reclamebureau hebben we een logo bedacht. Dit is een niet te missen extra ingrediënt voor mijn product. Het geeft een huiselijke uitstraling, wat heel goed bij mij past!

Klein beginnen was de insteek maar ondertussen zijn we al een stukje gegroeid. Meerdere winkels hebben de ambachtelijke (streek)producten in hun winkel liggen. Begin 2020 zijn we begonnen met het bouwen van een webwinkel omdat we graag willen dat ook mensen verder in Nederland kunnen genieten van onze producten. We merken dat we een vaste klantenkring opbouwen omdat mensen telkens terug komen op onze website voor het bestellen van een koek of de granola.

Ik kan enorm genieten van het maken van de ambachtelijk gebakken granola, lekkernijen/shocks en koeken en hoop dat mensen tijdens het ontbijt of bij een lekker kopje koffie/thee ook van mijn producten mogen genieten.
Het bakplezier proef je terug!
 

 

Mijn favorieten : 

 • Boterplaatkoek met appel
  Boterplaatkoek met appel
 • Granola Pecan & Kaneel
  Granola Pecan & Kaneel
  € 4,95
 • Dadelshocks
  Dadelshocks
© 2020 - 2021 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel