Elk jaar in september gaan we met onze vrienden een nachtje weg, waar we naartoe gaan blijft tot het moment van vertrek een verrassing. De organisatie is per jaar in handen van een ander stel. Het is altijd gissen wat we gaan doen, door letters en hints mogen ze vooraf raden. (erg flauw maar erg leuk 😆). 
Het was onze beurt. We moesten wel wat gegevens en een kopie van de ID's vooraf ontvangen zodat we konden gaan plannen. Oei en de onrust was als gecreeërd, ze dachten dat we gingen vliegen... Maar om een groepskaart te kunnen kopen voor een treinreis ben je ook de ID's van iedereen nodig. Dat wisten hun niet. We lieten ze ook lekker in de waan.
Hoe dichter we bij de datum kwamen, hoe nieuwsgieriger ze werden. Elke keer gaven we weer een letter. Hele families en meerdere collega's waren er mee bezig maar ze konden er niet uitkomen. Wij hadden natuurlijk dikke lol.
De week vooraf kregen ze instructies over de handbagage en wat ze wel en niet mee mochten nemen (zoals 100ml shampoo, tandpasta, enz) 🤣. Ze werden nog onrustiger.
Eindelijk was daar de dag dat we weggingen. Ze stonden allemaal netjes gereed met een trolley, rugzak of andere handbagage. We hebben ze toen verteld dat we niet gingen vliegen maar met de trein zouden reizen. Geen teleurstelling hoor, het was ook te mooi om waar te zijn.
Voor deze treinreis hadden we een lunch voorbereid met lekkere broodjes en de QUICHE LORRAINE. Vooral de laatste vonden ze erg lekker!  Nieuwsgierig waar we heen gingen? De reis ging naar Den Bosch, een prachtige stad. Zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan.

 

Wil je de QUICHE LORRAINE ook een keer maken? Het is makkelijk en snel.
Je vind het recept onder de  button.

 

Heb je vragen? Mail me gerust!
info@vindiklekker.net

Wil je geen recepten mislopen?
Meld je dan aan voor de #vindiklekkerbrief en krijg 10% korting op je eerste bestelling!

Groeten, Margriet

 

 

© 2020 - 2024 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel