Onlangs een stuk gelezen dat volgens trendwatchers een brievenbuspakketje versturen 'booming' is. Iets lekkers opsturen naar een jarige of een vriend(in) omdat hij of zij wel een oppepper kan gebruiken. Of wat dacht je van een lekkere koek ipv een bos bloemen omdat iemand is verhuisd.

Normaal gebeurde het versturen van brievenbuspakketjes alleen met moederdag maar door corona leven veel meer mensen op afstand dus wordt er minder samen geconsumeerd.

Een pakketje met wat eetbaars voor bij de koffie, een online vergadering of event geeft net een stukje meerwaarde. Samen met collega's op afstand koffiedrinken met een stukje koek erbij.

Brievenbuslekkernijen zijn er in allerlei soorten. Zo bieden meerdere bedrijven versgebakken koeken of cakes aan. Een boterkoek, heerlijke appeltaart of speculaaskoe die per post worden bezorgd. Ze zijn onder meer verkrijgbaar via www.vindiklekker.net. De bekendste is waarschijnlijk de boterplaatkoek met appel.

Deze trend zal volgens experts tot na de coronacrisis voortduren. Het verrassings element dat je iets lekkers in je brievenbus hebt liggen is groot! Iemand die speciaal aan je denkt bij het uitzoeken en bestellen!
Het wordt nog persoonlijker met een eigen geschreven boodschap op een mooi kaartje.
 

​     

© 2020 - 2024 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel