BLOG : Granola, een hype of een blijver? 

Vegan, veggie, vegetarisch, koolhydraatarm, suikervrij. In elk tijdschrift of op elk social media kanaal kom je het tegen. Je merkt dat veel mensen hun dagelijkse levensstijl aanpassen door goed op te letten wat ze eten. Komt het door de verandering van het klimaat? Of de vele vragen rondom CO2 uitstoot? Vergeet ook niet de suikers die verslavend op een lichaam van een mens kunnen werken. Het woord GEZOND komt in elk artikel voor. 
De generatie van 60 jaar geleden dacht daar niet over na. Mannen en vrouwen moesten hard werken om alle mondjes van hun gezin te vullen. Toen hadden ze misschien nog nooit gehoord van vegetarisch of granola.
Was het vroeger beter of is het tegenwoordig meer bewuster? Het is zeker niet meer te vergelijken met elkaar. Het gedrag en de levensgewoonten van de mens zijn veranderd. Dat is zeker een feit!

De vraag naar suikervrije granola komt regelmatig in de mailbox van #vindiklekker terecht. Op zoek naar een goede suikervervanger zien we dat moutextract een goede vervanger voor de honing is.

Granola Veggie bevat wel tot 30% minder suikers dan de reguliere verkrijgbare granola's omdat het gezoet wordt met natuurlijke moutextract, wat een heerlijke smaak geeft en er bovendien voor zorgt dat het product ook nog eens 'Vegan' - plantaardig genoemd mag worden.
Wat zit er in?
Havervlokken, amandelen, pompoen- en zonnebloempitten, moutextrakt, kokosolie, lijn- en sesamzaad, gepofte spelt en roggemoutvlokken.
Deze granola is vers, crunchy, vol van smaak, echt veggie en (bijna) suikervrij! Naar eigen smaak kunt u zelf vers of gedroogd fruit toevoegen. Aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen, gedroogde abrikozenstukjes, rozijnen, cranberries. Variaties genoeg! Eet smakelijk!

De smaken Pecan & Kaneel en Hazelnoot & Speculaas komen we ook tegen onder de #vindiklekker vlag. Deze zijn smaakvol, lekker en gezond. Het proberen zeker waard!

Tekst: Margriet Eenkhoorn

 • Granola Veggie
  Granola Veggie

  Deze granola is vers, crunchy, vol van smaak, echt veggie en suikervrij.

  € 4,95
 • Granola Hazelnoot & Speculaas
  Granola Hazelnoot & Speculaas

  Huisgemaakte granola. Lekker knapperig en smaakvol. We gebruiken havervlokken als basis maar de granola zit verder ook boordevol amandelen, hazelnoten, pompoenpitten, cranberries en rozijnen. Op smaak gemaakt met honing en…

  € 4,95
 • Granola Pecan & Kaneel
  Granola Pecan & Kaneel

  Huisgemaakte granola. Lekker knapperig en smaakvol. We gebruiken havervlokken als basis maar de granola zit verder ook boordevol amandelen, pecannoten, pompoenpitten en rozijnen. Op smaak gemaakt met honing en kaneel. Zelf nog een…

  € 4,95
 • Proefpakket van alle smaken granola
  Proefpakket van alle smaken granola

  In dit proefpakket zitten 3 zakjes granola. 1x granola Pecan & Kaneel, 1x granola Hazelnoot & Speculaas en 1x granola Veggie. De inhoud is goed voor 3 porties ontbijt. Lekker om een keertje alle smaken te proberen. Een goede en…

  € 3,95
 • Voordeelduo, 2 zakken granola incl. verzendkosten
  Voordeelduo, 2 zakken granola incl. verzendkosten

  Een aanbieding van 2 zakken granola. 1x granola Pecan & Kaneel en/of 1x granola Hazelnoot & Speculaas en/of 1x granola Veggie. 2 zakken granola van elks 200 gram met de smaken naar eigen keuze. Incl. verzendkosten.

  Elke week…

  € 12,95
© 2020 - 2024 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel