De BAKchallenge gaat door, breng aandacht en liefde voor kerst!

Ruim 200 mensen vanuit heel Nederland hebben zich onlangs aangemeld voor de BAKchallenge. De afgelopen 4 weken hebben zij elke week een makkelijk recept en een how-to-do filmpje ontvangen. Soms dezelfde dag kregen we al een foto van het eindresultaat of berichtje van een ‘bakker’ of ‘ontvanger’. Met heel veel plezier en liefde is er gebakken en uitgedeeld. Het doel, #omzien naar elkaar, van de BAKchallenge is zeker geslaagd. Daarom geven we er een vervolg aan. Voor de kerst delen we nog een bakfilmpje. Het is een makkelijk recept zodat iedereen mee kan doen. Deel het eindresultaat uit voor kerst (op kerstavond zou leuk zijn!). 

In het kort: Meld je gratis aan en ontvang een week voor kerst een email met een how-to-do filmpje van een makkelijk recept. Maak van je eindresultaat een mooi cadeau. Breng dit voor kerst naar mensen die wel iets lekkers kunnen gebruiken. We hopen met deze kerstactie heel veel mensen te bereiken! 


Hoe werkt het?

Na je aanmelding krijg je de week voor kerst een email met een boodschappenlijstje en een how-to-do filmpje met het makkelijke recept. Daarna kun je dus direct aan de slag. Dan het belangrijkste stukje van deze challenge: breng jouw eigengemaakte lekkernij voor kerst naar iemand in je omgeving die eenzaam, ziek, verdrietig is of in quarantaine zit. Je kent vast wel iemand!

Al meegedaan? Dan hoef je je niet weer aan te melden. Heb je de eerste BAKchallenge gemist? Dan kun je alsnog meedoen met de kerstversie!  Alle bakfilmpjes van de eerste BAKchallenge zijn te vinden op www.vindiklekker.net onder het
kopje BAKchallenge.

 

Deel jou heerlijke eindresultaat!

Door een foto van jou eigengemaakte lekkernij te delen op facebook of instagram, inspireer je ook anderen! Tag #vindiklekker in je bericht en we plaatsen een aantal leuke foto's.
DISCLAIMER
#vindiklekker verwerkt je gegevens om je de informatie te kunnen sturen over de BAKchallenge. Ook verwerken we je gegevens om je te informeren over allerlei nieuwtjes, baktips en -tricks, aanbiedingen en recepten.

 

© 2020 - 2021 #vindiklekker | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel